Misafir
Misafir
|
Konu: EKSİK ETEK NORM Paz Ekim 05, 2008 5:51 pm |
|
|
sana sarkı yapıcam demiştim bak ben sözümü tuttum sen ve senin gibiler için
yaw yaw
bir kısa mesajla bitti sanırsın rap vakti canım dinle yanarsın bu şarkıyı o piçe dinletirsin sen bir şişe biraya göt verirsin
sitelere gir hadi profil oluştur para edermi ruhun kaç kuruştur basmalı herkes , hasmala döngel rapciden az sikilmiş ikinci el
derdi yoktur ama hep gözü yaşlı sözüde traştır , oynar başlı utanmadan yanıma gelir birde selam verir sanki çok sikimde
aşkını söyle bana fiyatı ne kadar bendeki yürek ulan allahına kadar eksik etek bunu herkes duysun babana da söyle sana koca bulsun
palavra anlat bundan bana ne !! sen mektup yaz Haydar Dümen'e seni seviyorum aşkım hadi siktir ruhundaki patlak zarı diktir
tekrar tekrar dinle bak bir söz daha yerinde bile duramazsın SEN BENİM SEVDİĞİM KIZ DEĞİL.. SİKTİĞİM OROSPU BİLE OLAMAZSIN
boşver kanka bir üçlü saralım kol gibi girsin bizde yol alalım SİZDE DİNLEYİN SÖZLERİ JAZZDIR EKSİK ETEK HADİ BENİ AZDIR !!!
sert olursan elbet kırılırsın sen saf denince hep darılırsın lüks mekanlara da çok bayılırsın hesabı bir kere öde ayılırsın..
çok sinirlisin REGLY mi oldun ??? kötü nefesinlede hep beni boğdun sınıf ayrımı yapanıda bize gönder KICINA DUBEL ÇAKSIN ERMAN ENDER |
Linkleri Görebilmek İçin Üye Deilsen Üye Olun Yada Mesaj yazın !
|
hassan
Üye
Lakap :
|
Konu: Geri: EKSİK ETEK NORM Ptsi Ekim 06, 2008 1:51 pm |
|
|
kardeşim bunda küfür çok mümkünse bu silinsin! |
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: EKSİK ETEK NORM Ptsi Ekim 06, 2008 3:20 pm |
|
|
tmm silecemmm |
|