Misafir
Misafir
|
Konu: İsmail Yk - Nerdesin Paz Ekim 05, 2008 4:54 pm |
|
|
yürüdügün yollarda yürüyeyim yalvaririm birak ben geleyim canimi iste feda edeyim yürüdügün yollarda yürüyeyim
olmaz sensiz olmaz asla can dayanmaz olmaz sensiz olmaz asla can dayanmaz yürüdügün yollarda yürüyeyim
nerdesin beni unutsun demissin nerdesin bunu sen diyemezsin nerdesin seni unutmak kolay mi beni bagirtmak kolay mi söyle nerdesin
yürüdügüm yollar bitmiyor anlatamam kalbim cok aciyor senin icin bir can ölüyor söylesen ah nerdesin
nerdesin beni unutsun demissin nerdesin bunu sen diyemezsin nerdesin seni unutmak kolay mi beni bagirtmak kolay mi söyle nerdesin
BiR DAHA BENi ARAMA SORMA UNUT GiTSiN HERSEY BURADA BiTSiN DiYE YAZMISSIN SONRA HERSEYiNi ALIP KAYBOLMUSSUN AMA, AMA BiR SEY UNUTMUSSUN UNUTTUGUN SENi DUVARLARA YAZMIS UNUTTUGUN SENi KENDiNE YAZMIS UNUTTUGUN SiMDi SORUYOR SANA SENi UNUTMAK KOLAY MI BENi BÖYLE BAGIRTMAK KOLAY MI AMA SUNU HiC UNUTMA PESiNDEYiM ASLA BIRAKMAM ASLAAAAAAAAAAAA
nerdesin beni unutsun demissin nerdesin bunu sen diyemezsin nerdesin seni unutmak kolay mi beni bagirtmak kolay mi söyle nerdesin |
Linkleri Görebilmek İçin Üye Deilsen Üye Olun Yada Mesaj yazın !
|