Misafir
Misafir
|
Konu: Dj Akman - Sensiz Olmuyor Çarş. Ekim 01, 2008 10:31 am |
|
|
Sensiz olmuyor bebeğim sensiz zaman hiç geçmiyor sensin benim tek tesellim sadce seni sevdim
*
saat gece 12 karanlık çöktü üstüme efkarlı yine daldım yarime sanat paka pisliği yazdım hepsine Allah'ım sen sabır versen ellere sen orada ben burada dağlara taşlara gel aşkım ah yaşanmıyor sensiz bu dünya haydi günahım hiç sevabım bırak bunları alın size isyanım neden bu kadar uzaktasın haydi gir koluma kalbim yer açtı aşkıma birlikte yazalım kaderi ah canım feda adına hadi bebeğim gir koluma gidelim uzaklara sen ve ben yanyana tadalım aşkı doyasıya sensiz bu dünya yok yok imkansız başka çaresi yok bebeğim ...
--------
sensiz olmuyor bebeğim (yaşama sebebim sensn) sensiz zaman hiç geçmiyor (inşallah beni hiç terketmezsin) sensin benim tek tesellim (sen bende herşeyden daha özelsin) sadce seni sevdim (herkezden daha güzelsin) (sen varya sen hayatımda tek güvendiğim kişisin)
sensiz olmuyor bebeğim (sensiz günlerim geçmiyor) (bu kalp seni sevmişl başkasını svemiyor) sensiz zaman hiç geçmioyr (sensizlik beni eritiyor) (aynı bir deliye benzetiyor) sensin benim tek tesellim (sensiz oLmuyor) sadce seni sevdim ...
aşkım bir volkan gibi taştım seni bulmak içn ah ne yollar aşttım ne olursun dön geriye kollarımı açtım herlşeyi bırakıp bak yine sana kaçtım seni kalbimden silemedim atamadım resmini yakamadım başkasına bakamadım seni bana beni, sana alamdım sensiz buralarda yanlız kalamadım sensiz olmuyor sevgilim anlasana ne olursun beni birkez hatırlasana başkasına gideceğine benimle kalsana ne olur baksana yüreğimi yaksana benden sana hediye sevgi dolu kalbim deli dolu sevgim eğer bana geri dönersen bir daha bana sarılıp seni sevioyrum dersen dünyalarbenim olr aşkım bir bilsen çek git diye diyemem umut dolu sevgimi aklımdan silemem senden başka doru yolaseniz devam edemem gülüm birtek umudum seni sana veremem gökyüzünde düşünceler aklımda hayaller bırak olsun çileler gülüşün bana yeter elimde sigara yine içiyorum kahrıma resmine baka baka |
Linkleri Görebilmek İçin Üye Deilsen Üye Olun Yada Mesaj yazın !
|