Misafir
Misafir
|
Konu: Dj Akman - Kalleşce Yazılmış Senaryom Ptsi Eyl. 29, 2008 6:34 pm |
|
|
Ben kimim neyim nerdeyim Bir masal gibi geldi hersey bana Hersey üstüme geliyor durmadan adeta Çok dertliyim kanadı kırık bir kuş misali bu yolda Yardım eden yok ki bana, yanlız başıma kaldım ortada Eski günlerim beni kovalamakta Bu yaşanan neydiki sordum etrafıma Kimse konuşmaz oldu bana, Yabancı gibi gördüler beni bu zalim hayatta Düşündüm durdum gece gündüz durmadan Bir kurşun sıksam kurtulurmuydum bu durumdan Değmez dedim kendi kendime, mesken tuttum geceleri ömrüme Egoist bir yaşam hayat sanki bir oyun Baş rolde yine ben, kötü yazılmış senaryom Gözlerimin önünden gitmez hayalin Sensin bahçemdeki açmış güllerim Ne olur dön bebeğim solmasın çiçeğim Maziye kadar sürsün bu sevda meleğim Öbür dünyada bile sevsin seni bu yüreğim Sensiz doğmuyor güneşim soluyor güllerim
Sevgilim neredesin, kim bilir kiminlesin Sensiz yaşamak çok zor Terk edip sen gittin değerimi bilmedin Gözlerimden yaşlar akar
Oynadım oyunu kazanamadım kaybettim Son bir şans daha ver bana tanrım Hayatın anlamını anladım Kalleşçe yazılmış bu senaryom Aldım elime kalemimi çizdim herşeyi Yazdım tek tek herşeyi yeniden Geride kalanlara masal olsun benim kaderim. Ben artık ben değilim Kimim neyim nerdeyim neyledim Geçtim ayna karşısına Baktım kendime son bir defa Ağladım durdum gözümden yaş yerine Kan aktı kalbime doğru Yaralı bir ceylanım Böylece gideceğim buralardan Son sözum bu lanet hayata Sağolasın öldürdün beni sonunda Bedduam bu kalleş hayata Bir gün sende yıkılasın acılar içinde yok olasın
Sevgilim neredesin, kim bilir kiminlesin Sensiz yaşamak çok zor Terk edip sen gittin değerimi bilmedin Gözlerimden yaşlar akar. |
Linkleri Görebilmek İçin Üye Deilsen Üye Olun Yada Mesaj yazın !
|