Misafir
Misafir
|
Konu: Dj Akman - Emcar Seninle Son Defa (Part 3 Yenilendi) Ptsi Eyl. 29, 2008 6:05 pm |
|
|
SENİNLE SON DEFA 2
Haha Hani Vardıya Seninle Son Defa Son Defa Vardı Ya İşte O Anı Hiç Unuturmuyum Haa Seninle Son Defa ve Güle Güle Sana
Seninle Son Defa Bıktım Artık Aşkından Seni İstemiyorum Senden Nefret Ediyorum Sadece Sonsuza
Seni Sevmiyorum Artık İçimden Geldi Söyledim Sana Güvenip Nefretimi Verdim Seni Kaybetmek İstiyorum Güzelim Biricik Aşkımsın Defol Git Sevgilim Artık Sensiz Bir Hayat Yaşamak İstiyorum Kalbimin Anahtarı Artık Sen Değilsin Başkasına Kaptırdım Bunu Bil Nefret Edersem Ölümüne Kadar Nefret Ederim Bunu İyi Bilirsin Gitmezsen Eğer Nefretim İçimde Yazılacak Senden Nefret Ettiğimi İyi Anlıyacaksın Seni Kovduğum Zaman Bana Birşey Oluyor Deme Aşkım Senden Nefret Ediyorum Seninle Son Defa Bu Nefretim Sadece Sonsuza Nefretim Dağlara Kadar Değil Gökyüzüne Kadar Gidecektir Tarih Beni Yazsın Herkes Beni Duysun Senden Nefret Ediyorum Herkesler Duysun Ben Çekemem Artık Çile Yüzü Göremem Sadece Nefretim Nefretim Sadece Sonsuza Gitsin
Seninle Son Defa Bıktım Artık Aşkından Seni İstemiyorum Senden Nefret Ediyorum Sadece Sonsuza
Sen Gidersen Güzelim Artık Bayram Ederim Şuan Gitmezsen Eğer Senden Nefret Ederim Bu Yalan Dünyada Nefretimi Çekemezsin Yoksa Ben Seni Bırakıp Giderim Dar Günlerde Yanlız Kalmak İstiyorum Tek Kalıp Tek Başıma Gülmek İstiyorum Bulutların Arasında Kara Bir Nefret Bahçemdeki Dikenli Güller Ahh Ne Çirkinsin Ben Seni Seçtim Ama Neden Hayatımdaki Kader Böyle Yazılmış Kaderimden Çok Ama Çok Nefret Ediyorum Beni Sana Bağışlamış Seni Kimseye Değil Bana Bırakmış Senden Nefret Ediyorum
Seninle Son Defa Güle Güle Sana Senden Nefret Ediyorum Sensiz Yaşamak İstiyorum Sadece Sonsuza Senden Nefret Ediyorum ve Buna Gülüyorum Buna Gülüyorum Çünkü Sana Güveniyorum Sana Haha 2oo7 |
Linkleri Görebilmek İçin Üye Deilsen Üye Olun Yada Mesaj yazın !
|