KoRSaN
Üye
Lakap :
|
Konu: Bana Masal Anlatsana Perş. Ekim 23, 2008 5:35 pm |
|
|
- baba bir masal anlat bana! - anlatıyım çocuğum... evvel zaman içinde kalbur.... - babaaaa.. - ne var!! - kalbur ne demek? - içine saman koyulan şeye nedir çocuğum.. - babaaaa.. - yine noldu?? - saman ne demek? - ineklere falan verilir ya hani..hayvan yemi - Hhmmm.. - Ne diyorduk, evvel zaman içinde kalbur saman içinde... - Baba babaaaaaaaa..... - Ne var uleynnn... - Samanı niye kalbura koyduk... - Şşşşşşrraaannkkkkk... - Annnneeeeeeeeeeeee......
- Anne.. - Efendim yavrum - Bana bir masal anlatsana - Evladım bak bulaşık yıkıyorum - Olsun hadi hadi.... - Git baban anlatsın - Yuppiiii... Baba baba babaaaaaa... - Ne bağırıyon çocuğum bak maça bakıyorum - Baba bana bir masal anlatsanaaaa - Oğlum maç var - Baba babaaaa.. - Hadi ama! - Oğlum bak maç bitsin bizim antrenör masalın kralın anlatacak birazdan!! - Hıııııııııııııı? huh.gif
- Babaaaaa - Ne var eşşooo...... - Bana bir masal anlat baba hadiii - Annene git oğlum evlenirken bana anlattığı masalları anlatsın sana
- baba..babaaa!!!! - hı.? (gazeteden kafa kaldırma efekti ile birlikte) ne var? - bana bir masal anlat baba çok uykum var uyumak istiyorum.! - La havleee.! bi gitsene sen yatağına.! - babaa anlatacak mısın anlattırayım mı.? - lan almayım ayağımın altına.!(gazeteye dönüş efekti ile beraber) - babaaaa.! **çotaaannnkkk! (gazeteyi usulca yerine bırakıp ayağındaki terliği de çıkartıp çocuğun suratına fırlattıktan sonraki şaplama efekti).!
- bana bir masal anlat baba! - binaenaleyh anlatmışızdır, siz de dinlemişinizdir, fevkalade uyumuşunuzdur.
- baba bir masal anlat bana! - anlatıyım çocuğum... içinde ne olsun istersin.. - bütün oyunlarım, kurt, kuzu, şeker, bal, deniz, balık, yağmur, kar, güneş, ay, tüm sevdiklerim ve İstanbul... - öhöm.. eşşeğin kulağı da olsun mu çocuum...? - sen bilirsin babacıım... - Yarabbi beni bu hale sen soktun sen çıkar...! |
Linkleri Görebilmek İçin Üye Deilsen Üye Olun Yada Mesaj yazın !
|